Drank
Geen reacties

Bieraanbiedingen

Bieraanbiedingen

Ben jij een liefhebber van bier? Dan is dit de juiste blog voor jou!  In deze blog is namelijk informatie te vinden over bieraanbiedingen, speciale bieraanbiedingen voor studenten en Biernet. Wil je dus lekker goedkoop een biertje scoren? Lees dan snel deze blog door! 

Biernet

Biernet is een site waarop je verschillende soorten bier kunt vinden. De site laat ook alle actuele bieraanbiedingen van verschillende supermarkten zien. Dit zorgt ervoor dat je elke week op de hoogte bent van alle aanbiedingen omtrent bier. Tevens staat er op Biernet veel informatie over bier, bierbrouwerijen en events. Zo kan je meer informatie opdoen over bier en tevens ook leuke events die met bier te maken hebben bezoeken!

Een van de grootste voordelen van Biernet is dus dat je de actuele bieraanbiedingen kunt zien en dus aardig wat geld kan besparen. Bij de verschillende aanbiedingen van het bier wordt de supermarkt weergegeven waar de aanbieding geldig is. Zodra je op de aanbieding klikt wordt je via Biernet doorverwezen naar de supermarkt en de desbetreffende aanbieding. 

Bieraanbiedingen studenten

Ben je een student en heb je niet veel te besteden? Of wil je gewoon aardig wat geld besparen op bier in cafés en restaurants? Maak je dan maar geen zorgen, want in veel cafés kun je korting krijgen op vertoon van je studentenpas. Vaak staat het aangegeven met een bordje, maar je kunt het altijd gewoon vragen. 

De Knaek app is ook een handige manier om te profiteren van bieraanbiedingen als je student bent. Deze app geeft namelijk alle plekken weer waar je als student korting kunt krijgen. Met de app krijg je bijvoorbeeld 10% korting op een biertap tafel in de Bierfabriek. Met de Knaek app kun je korting krijgen in Le Baron, Rosita’s, Restaurant Finn, Cafe Cheers en nog veel meer plekken in de stad waar jij woont. De Knaek app is dus een handige manier om geld te besparen en toch te genieten van een biertje in het weekend!

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu