Food
Geen reacties

De eerste Hotking is Nederland is geopend!

Hotking

Elk jaar komen er weer nieuwe restaurants bij en de keuze waar je heen wilt wordt daardoor alleen maar groter. Perfect, want het weekend staat weer om de hoek en deze week mag jij kiezen wat jij en je vrienden gaan doen. Wie houdt er niet van uiteten gaan? Lekker een avondje op stap waar je niet hoeft na te denken over wat je gaat maken of wie de afwas moet doen. Je wilt Aziatisch gaan eten met je vrienden maar naar welk restaurant ga je? Je waagt er een Googletje aan en vind een nieuw restaurant dat net geopend is bij jou in de stad: namelijk Hotking.

Hotking is gebasseerd op de Sichuanse keuken

Hotking is gebasseerd op de Chineese keuken. China is een verschrikkelijk groot land met bijna 1,4 biljoen inwoners. Als we dan ook over de Chinese keuken praten kunnen we zeggen dat er niet maar eentje bestaat. Er zijn tig verschillende gerechten, met een groot aantal verschillende specialiteiten. Een groot deel van Nederland is bekend met de Catonese keuken. Die bestaat uit het roerbakken van producten. Deze keuken is van helemaal niet tot licht pittig. Als jij nou ook geniet van de chineese keuken maar wel iets pittigers kan gebruiken dan is er goed nieuws. In Den Haag is net de eerste Hot King geopend. In dit restaurant koken ze met een andere keuken namelijk de Sichuanse keuken.

Zelf proberen?

Bij Kotking kan je kiezen tussen gerechten die unieker zijn dan bij de standaard afhaal chinees. De chef-kok van het restaurant komt zelf uit het plaatsje Sichuan waar de gerechten van Hot King op zijn gebaseerd. Wat houdt de Sichuans keuken precies in? Wat wordt er allemaal bereid? Het plaatsje Sichuan staat bekend om zijn pittige eten. Met alle verschillende kruiden en pepers die worden gebruikt in de sauzen hebben ze heerlijke smaakvolle pittige gerechten. Dagelijks laten ze verse producten over komen uit China die belangrijk zijn voor de gerechten uit Sichuan. In Nederland zijn de pepers vaak niet pittig genoeg om de beste smaak uit de gerechten te halen.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu