Gadgets
Geen reacties

De leukste gadgets voor mannen 

De leukste gadgets voor mannen

Stoere mannen houden niet van frutsels en onzin dingen, maar voor mooie en leuke gadgets zijn ze wel te porren. Ieder jaar worden er de leukste gadgets voor mannen geselecteerd waar de mannen echt blij van worden. En wat zijn dan die leukste hebbedingetjes waar mannen warm voor lopen? We geven een aantal voorbeelden van de leukste gadgets van 2019.

Mannen lopen warm voor technische snufjes van 2019

Allereerst komen we natuurlijk aan bij de telefoons, de leukste gadgets mogen namelijk ook best praktisch zijn. Een mooie en functionele smartphone is voor de meeste mannen nog steeds een zeer aantrekkelijk hebbeding. De nieuwste iPhones met de bijna onzichtbare schermranden hebben namelijk zelf ook de leukste gadgets, zeker als het om foto’s maken gaat. Of wat dacht je van een opvouwbare telefoon van Samsung die nog sneller, betrouwbaarder en veiliger is. Ook al zijn mannen geen liefhebbers van een paar uur slenteren door de Ikea, voor de Ikea Sonos speakers zetten ze graag hun principes overboord.

Beeld en geluid vallen altijd in de smaak

De leukste hebbedingetjes voor mannen hebben sowieso vaak met beeld en geluid te maken. Voor de nieuwste AirPods lopen ze namelijk ook warm. Daarbij zijn deze draadloze oordopjes ook een soort van fashion statement. Een bijzonder voorbeeld van de leukste gadgets 2019 is toch wel de oprolbare oled-tv. Natuurlijk hangt er nog een flink prijskaartje aan maar het is het kijken naar een enorm beeld dat je overal kunt plaatsen zeer zeker waard. Valt deze gadget buiten het budget? Met een drone maak je ze ook zeker blij. Of ze hem nu gebruiken om hun blikje bier te verplaatsen of bij de buurvrouw in de tuin te gluren, het is zeker een gewilde gadget voor mannen. Maar er zijn nog veel meer leuke gadgets voor mannen, voor ieder budget en iedere man. Neem gewoon gerust een kijkje.

 

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu