Lifestyle
Geen reacties

De winnaars van de Jack Herer Cup

De Jack Herer Cup is een wedstrijd die jaarlijks wordt gehouden in de cannabis industrie. Bij deze wedstrijd maken veel verschillende coffeeshops kans om in de prijzen vallen.

De Jack Herer Cup heeft haar naam te danken aan Jack Herer, een Amerikaanse activist die tijdens zijn leven streef naar de legalisatie van cannabis. 

De wedstrijd wordt al georganiseerd sinds 2016 en in 2020 vindt de vijfde editie plaats.. Deze prijsuitreiking vond eerst alleen maar plaats in Nevada, Las Vegas. In 2019 vond de eerste prijsuitreiking plaats in Amsterdam, wat een primeur is. Na het succes van 2019, wordt de prijsuitreiking van de Jack Herer Cup nogmaals in Amsterdam gehouden in 2020. Na het succes in Amsterdam, wordt de Jack Herer Cup aankomend jaar, naast Nederland en Amerika, tevens in Thailand en Jamaica gehouden. 

De prijsuitreiking in Amsterdam vindt plaats op 15 mei 2020 in de Hard Rock Cafe.

De Jack Herer Cup Amsterdam 2019

Vol trots kan Coffeeshop Papillon aankondigen dat wij tijdens de Jack Herer Cup van Amsterdam in 2019 in de prijzen zijn gevallen. In de categorieën ‘best import hash’ en ‘best pre-roll’, zijn wij respectievelijk tweede en derde geworden. Nummer een in deze categorieën waren Original Dampkring en The Plug. Easy Times werd verkozen als beste coffeeshop, met als nummer twee Boerejongens Sloterdijk en nummer drie Prix d’Ami.

Amsterdam staat wereldwijd bekend om haar goede wiet en vrijheid ten opzichte van het gebruik van softdrugs. Vandaar dat de organisatoren van de Jack Herer Cup hadden besloten om de prijsuitreiking ook in Amsterdam te organiseren.

Categorieën Jack Herer Cup 

De Jack Herer Cup bestaat uit verschillende categorieën waar er prijzen gewonnen kunnen worden. Bij deze categorieën kan je denken aan de beste coffeeshop, beste hasj soorten (sativa flowers, indica bloemen en hybrid bloemen), beste internationale producten en beste voorgedraaide producten.

Als consument kun jij ook je meedoen aan deze competitie door je stem uit te brengen. Je kan stemmen op de officiële site van de Jack Herer Cup, ongeveer drie weken voordat de prijsuitreiking plaatsvindt.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu