Geen categorie
Geen reacties

Terug van weggeweest; de pop-up slagerij van Nice to Meat!

Horecaslager Nice to Meat zet deuren wagenwijd open van vernieuwde pop-up slagerij in Almere Poort.

Neem een kijkje in de keuken van een van de grootste zelfstandige horecaslagerijen in Nederland. De shop bij deze pop-up slagerij is opnieuw ingericht en geeft u de beste beleving van het vernieuwde assortiment. Het assortiment van Nice to Meat bestaat uitsluitend uit vlees van verantwoord gehouden rassen. Kies bijvoorbeeld voor de allerbeste biefstuk van de wereld; de Creekstone Beef! Of gaat u liever voor kalfsvlees of gevogelte?

Vernieuwd concept

Vanaf vrijdag 3 september kunt u het nieuwe concept komen bewonderen. Kijk het kunstje af van de eigen slager van Nice to Meat en zet thuis ‘restaurantwaardige’ vleesgerechten op tafel! Hij kan u alles vertellen over de beste bereiding, geeft demonstraties en hij vertelt u graag het verhaal achter de verschillende vleessoorten.

De pop-up slagerij is op vrijdag geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag kunt u terecht vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur. Bestellingen die online worden gedaan staan klaar om afgehaald te worden in de shop.

Thuis genieten

Nice to Meat heeft een historie van bijna 125 jaar, en dát proef je! Kwaliteit voert de boventoon, zo ook in de pop-up slagerij. Met deze pop-up slagerij geeft Nice to Meat gehoor aan hun doel; de liefhebber thuis laten genieten van unieke vleessoorten. Komt u ook?

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu