Gadgets
Geen reacties

Top 3 series op Netflix

Top drie series van Netflix

Ben jij ook iemand die urenlang series op Netflix kan kijken? Dan ben je op de juiste blog terecht gekomen! In deze blog worden namelijk de top drie series van Netflix beschreven. Lees snel door!

Top drie series van Netflix

Één van de meest bekeken series op Netflix is Orange is the new black. Deze serie gaat over een vrouwengevangenis waarin zich veel drama afspeelt. Deze serie behoort tot de categorieën: drama en comedy.

Op de tweede plek staat Stranger Things. Deze serie gaat over rare verschijnselen en een regering die een heleboel geheimen verborgen houdt in een klein dorpje in Amerika. De belangrijkste karakters van de serie is een groep kinderen die nergens bang voor zijn en het hele dorpje ondersteboven zetten.

Een goede serie voor de horror-fans onder ons is The haunting of Hill House. Deze serie draait om een huis waarin er bovennatuurlijke activiteiten plaatsvinden. Het gebroken gezin die daar een tijd had gewoond keert na een aantal jaar terug in het huis, maar dat was geen goed plan. Benieuwd? Kijk het dan nu op Netflix!

Series kijken en je gezondheid

Het is natuurlijk super ontspannend om de hele avond je favoriete serie te bingewatchen, maar is dit wel goed voor je? Bingewatchen is het (urenlang) achter elkaar kijken van series of films. Er is een onderzoek gedaan naar de gevolgen van bingewatchen en voor de Netflix verslaafde onder ons is het geen goed nieuws! Het blijkt namelijk dat je minder snel in slaap valt door de spanning die je enkele uren ervaren hebt. Dit kan leiden tot slechtere nachtrust en vermoeidheid. Het is belangrijk om te ontspannen door een leuke serie/film op Netflix te kijken maar het is ook erg belangrijk dat je ervoor zorgt dat je voldoende slaap krijgt. Zet dus een duidelijke grens voor jezelf om voldoende slaap te krijgen maar ook om te genieten van een leuke serie!

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu