Food
Geen reacties

Volg een Barbecue cursus en wordt een echte grill master!

Het is buiten weer lekker warm aan het worden en het wordt weer eens tijd om gezellig met vrienden en familie buiten in de tuin te zitten met dit zonnige weer. De ijsjes worden ook weer uit de vriezer gehaald om van wat kouds te genieten met een warm zonnetje erbij, heerlijk dat warme weer! In de avond is het ook weer tijd om lekker te eten in de avondzon of in de schaduw als het nog lekker warm is. Een idee is om weer eens de barbecue uit de berging te halen. Barbecueën is natuurlijk heel erg populair in de zomer en prikkelt je smaakpupillen helemaal door het dolle heen. Een lekker stukje vlees met BBQ-saus is toch geweldig lekker? Niet iedereen kan goed barbecueën en laat wel eens wat verbranden of krijgt het vlees net niet helemaal op smaak. Door veel te leren van internet en filmpjes kan je al aardig ver komen met het op smaak brengen van vlees, zodat je een heerlijke maaltijd tegemoet gaat. Er zijn ook barbecue workshops die je kan volgen om zo een master te worden in het barbecueën.

Een barbecue workshop bijwonen Als je een BBQ cursus gaat volgen is het handig om zelf al wat basiskennis te hebben. Hierdoor kan je op een hoger niveau de cursus volgen en kom je al snel de fijne kneepjes en trucjes tegen die heel handig zijn en je vast graag zou willen weten voor het BBQen. Je kan natuurlijk ook meerdere keren een workshop bijwonen om zo steeds meer kennis op te kunnen doen en steeds beter te worden in het bereiden van vlees en groentes. Verras je familie en vrienden met de kennis die je hebt geleerd in de praktijk te brengen en chef BBQ te zijn tijdens het barbecueën. Je kan ook verschillende burgers en andere gerechten leren klaarmaken met het volgen van een workshop.

Verschillende barbecues

Er zijn veel verschillende soorten barbecues die je kan kopen om gerechten mee te maken en vlees mee te braden. Je kan voor een elektrische of voor een houtskool barbecue gaan. Een elektrische BBQ heeft veel verschillende functies om het vlees zo goed mogelijk en op allerlei manieren te garen. Een barbecue kan ook op gas de gerechten garen, maar eentje met houtskool geeft natuurlijk de echte smaak aan het vlees en de vis die je erop legt.

Voorbereidingen treffen

Voordat je kan beginnen kan je deze voorbereidingen treffen om het eten compleet te maken. Zet verschillende sauzen klaar, zodat er voor elk stuk vlees een perfecte match is met saus. Het is ook lekker om wat stokbrood en salade klaar te zetten voor tussen het wachten door. Een cocktail of een fris drankje klaar hebben staan wanneer het warm weer is, is de perfecte combinatie. Als laatste is een koud dessert altijd goed na een warme maaltijd in de zomer. Een toetje met fruit en ijs is de perfecte combinatie na het BBQen.

Meest recente blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu